panelarrow

Inrichting gemeenschappelijke ruimte

In september en oktober lag het accent op het stofferen van de gezamenlijke ruimtes. Er werd marmoleum gelegd, de muren werden voorzien van glasvezelbehang. Intussen werd ook het grootste deel van de inventaris van het dakterras geleverd, aangezien dit eindeseizoen aankopen waren.
Daarna volgde het geleidelijk meubileren van de ruimtes.

gemruimte05 gemruimte01gemruimte07

Keuken

De keuken bleek een standaard keukenblokje, zoals ook in de woningen geplaatst. Dit is echter niet toereikend voor een gemeenschappelijke ruimte waar voor en met een groep van 8 personen en begeleiding gekookt wordt. Met toestemming van de woningbouwvereniging is toen het keukenblokje vervangen door een goed uitgeruste keuken, die doelmatiger is. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, maar uiteindelijk staat er een keuken waar we trots op zijn. Er is inmiddels al een aantal keren gebruik van gemaakt.

gemruimte11

Dakterras
De inkopen hiervoor zijn zo vroeg mogelijk gedaan, vanwege het seizoen. De meeste tuinartikelen worden voor oktober uit de winkels gehaald om plaats te maken voor herfst/wintergebonden artikelen. Voordeel daarvan; er was heel wat afgeprijsd. Als zonwering is gekozen voor handmatig bedienbare screens, voor uitvalschermen is het terras te winderig, voor elektrische schermen moet in de gevel geboord worden.
Er staan bakken met planten: dit is een idee van de bewoners om groen en schaduw op het terras te creƫren.

gemruimte10 gemruimte08